Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе упълномощен от общинските

...
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе упълномощен от общинските
Коментари Харесай

Упълномощиха кмета да защити интереса на Благоевград за по-добра ВиК услуга

Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе акредитиран от общинските съветници да гласоподава по време на Общото заседание на Асоциацията по ВиК, което ще се организира на 21.02.2018 година

Предложението бе преразгледано на изключителна сесия на Общински съвет, като в него бе записано и изменение, предвиждащо включване на реорганизация на водопровода и канализацията на улица " Мелник ", на стойност 112 хиляди лв..

По време на постоянното заседание на ВиК, следва да бъде гласувано приемането на годишния доклад за 2017 година и приемане на бюджет за 2018 година на Асоциацията, както и приемане на Общата и Подробната капиталови стратегии на ВиК Асоциацията за 2018 година

На процедура с взетото решение през днешния ден, кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе акредитиран да отбрани интереса на Благоевград за по-добра ВиК услуга за жителите на града. Благоевград е общината с максимален дял присъединяване във Вик Асоциацията в региона - общо 33%. С взетото решение през днешния ден, Благоевград получава опция за ремонт и модернизиране на пречиствателната станция за питейни води. В Инвестиционната стратегия на водното сдружение се планува ремонт на основния тръбопровод на града и водопроводната мрежа на ж.к. " Запад ", селата Еленово, Падеш и Изгрев. В програмата са заложени и замяна на тръбопровод и канализация и на ул. " Стара планина ".

Предложението за присъединяване на кмета на Благоевград доктор Атанас Камбитов, бе подкрепено с 31 гласа " за ", 0 " срещу и 1 " въздържал се ".
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР