Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе домакин на среща

...
Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов бе домакин на среща
Коментари Харесай

Камбитов сподели на министър Радев намерението си за изграждане на цялостно видеонаблюдение в Благоевград

Кметът на Благоевград доктор Атанас Камбитов бе хазаин на среща сред министъра на вътрешните работи Валентин Радев и кметове и кметски наместници от региона. Акцентът на форума, който се организира в зала " 22 септември “ бе повишение на сигурността, както в градовете, по този начин и в дребните обитаеми места.

По време на срещата бе разисквано желанието на кмета доктор Камбитов за създаване на изцяло видеонаблюдение в Благоевград. Министър Радев разясни, че монтирането на камери е измежду главните механизми, който ще понижи престъпността и нуждата от обезпечаване на по-голям човешки запас, отговарящ  за спазването на реда.  Беше дискутирана и опцията, при положение на нужда, да бъдат пренасочвани полицейски чиновници от едно място на друго.

Министър Радев и кметовете, участващи в срещата се сплотиха към обстоятелството, че връзката сред институциите е на положително равнище. Във връзка положението на пешеходните пътеки в Благоевград, кметът Камбитов разяснява, че няма постъпили наставления, само че ако бъдат направени такива, Общината ще извърши всички условия, с цел да бъде усъвършенствана пътната конюнктура в града.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР