Кметът на Бистрица Самуил Попов говори за нападанието, на което

...
Кметът на Бистрица Самуил Попов говори за нападанието, на което
Коментари Харесай

Кметът на Бистрица: Опитах се да опазя обществения ред, но не успях

Кметът на Бистрица Самуил Попов приказва за нападанието, на което е станал очевидец след конфликта сред ЦСКА 1948 и ЦСКА. Мачът бе игран в Бистрица, въпреки че имаше искания от страна на тима на Саша Илич, дуелът да бъде изигран на националния стадион " Васил Левски ".

" Добре съм. Това, което се случи, беше доста положително проведено от страна на полицията мероприятие. Мачът мина без проблеми, посредством, точно на тях и на държанието на почитателите. После, когато хората са си тръгвали, една група е нападнала друга. По време на това събитие не бях на място, само че малко по-късно станах очевидец на случката и към този момент съм разпитан. Линейка нямаше тогава ", показа Попов.

" Опитах се да опазя публичния ред, само че не съумях и добре, че привлякох вниманието на минаваща полиция, с цел да се прекрати нападението. Няколко индивида нападнаха други хора. Не става дума за всеобща преживелица и не желая да изпадам в детайлности. Задържани са няколко лица ", разяснява кметът на Бистрица.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР