Кметът на Банско проведе работна среща с представители на най-голямата

...
Кметът на Банско проведе работна среща с представители на най-голямата
Коментари Харесай

Кметът на Банско се срещна с най-голямата неправителствена организация в Бурса

Кметът на Банско организира работна среща с представители на най-голямата неправителствена организация в Бурса – „ Балкантюрксиат”, сплотяваща индустриалния бизнес в турския град, оповестиха от Общината.
Берат Тюнакан, почетен ръководител на сдружението, съпровождан от Сюлейман Улузьой, споделиха своето предпочитание да открият по-тесни бизнес контакти с Банско в региона на туризма и да проучат опциите за вложения, които предлага нашия град.
„ Балкантюрксиат” сплотява повече от 420 сдружения, представители на едрия бизнес. Техните притежатели са с преселническо родословие от всички региони на Балканите, като доминират представители на българските преселници.
Берат Тюнакан показа, че Банско е доста добре прочут в Бурса и е основал доста положително име, откъдето и идва ползата на бизнес организацията.
В тази връзка в края на годината ще бъде проведено бизнес посещаване в Банско, на което локалния туристически отрасъл и индустриалците ще основат контакти, както и ще обменят хрумвания за взаимно съдействие.
" Считам, че можем да си бъдем взаимно потребни, като с изключение на в туристическата сфера, Банско е уместно място за вложения в хранително-вкусовата индустрия. Ще бъде премислена и опцията за образуване на Дни на Банско в Бурса, по време на които градът да бъде показан по подобаващ метод за усилване на известността ни ", показа след срещата кметът.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР