Кметът Иван Портних свика Общинския щаб за бедствия и аварии

...
Кметът Иван Портних свика Общинския щаб за бедствия и аварии
Коментари Харесай

Портних свика Общинския щаб за бедствия и аварии във връзка със спукания водопровод под Паметника

Кметът Иван Портних свика Общинския щаб за бедствия и повреди във връзка със спукания под Паметника на българо-съветската дружба.

За това заяви персонално той на страницата си в обществената мрежа. В съвещанието са взели присъединяване представители на ВиК – Варна, КАТ, Противопожарната работа, общината и „ Градски превоз “.

По думите на кмета на Варна, от щаба са докладвали, че поради повредата огромно количество вода е попречило придвижването по бул. „ Васил Левски “. Работата по отстраняването на повредата е почнала незабавно и към този момент пътят към този момент е разчистен и придвижването е възобновено. Няма провали по бул. " Васил Левски ".

Автобусите на „ Градски превоз “ ще се движат през днешния ден по график. По данни на ВиК- Варна водоподаването е пренасочено по различен тръбопровод и всички клиенти в засегнатия от регион ще имат вода. Временно ще бъде затворен подлезът до Спортното учебно заведение. Организират се дейности по неговото разчистване.

От ВиК не престават работа по отсраняване на повредата, се споделя още в обявата на кмета на Варна Иван Портних.

Припомняме, че спукан тръбопровод до стадион " Варна " на ул. " Петър Скорчев " през вчерашния ден вечерта. Инцидентът аргументи голям разлив на вода по пътните трасета на бул. " Васил Левски " и срутване на земна маса по засегнатите сектори. Временно бе лимитирано придвижването по булеварда и някои прилежащи улици. Водата отнесе цели блокове асфалт по улицата на авариралия магистрален тръбопровод.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР