Кметът Илко Стоянов се срещна с представители на таксиметровия бранш

...
Кметът Илко Стоянов се срещна с представители на таксиметровия бранш
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов прекъсна участието си в юбилейна научна конференция, за да се срещне с представители на таксиметровия бранш

Кметът Илко Стоянов се срещна с представители на таксиметровия отрасъл в Благоевград.

Той прекъсна присъединяване си в юбилейна научна конференция във връзка 30 години от оповестяването на Национален парк „ Рила “ за предпазена територия, с цел да организира разговор с превозвачите, които упорстват цените на услугите им да бъдат обновени.

„ Не одобрявам, че вашите претенции са основаване на напрежение, одобрявам ги като разговор сред кмета и жителите и тъкмо по тази причина съм тук. Още повече, че няма никаква противоречива тематика посред ни. Предложението, което желаете да бъде прегледано от Общински съвет, по този начин или другояче, беше планувано за идната постоянна сесия през месец юни. Там ще се организира спор, с цел да бъде открито най-балансираното решение по отношение на тежката икономическа конюнктура, която визира и вас, и жителите. Не знам кое ви е предизвикало да поискате тази среща през днешния ден, в случай, че всичко върви по канален ред, само че сте добре пристигнали като всеки жител на тази община “, сподели пред таксиметровите превозвачи кметът Стоянов.

По време на диалозите той акцентира, че с цел да бъдат избегнати всевъзможни по-нататъшни спекулации по тематиката ще внесе предлагането до Общински съвет още през днешния ден.

Малко по-късно кметът извърши поетия от него ангажимент и подава предложение в Общински съвет – Благоевград.

Точката следва да бъде прегледана на 26 юни, когато ще се организира постоянно съвещание на Общински съвет.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР