Кметът Илко Стоянов се срещна с футболистите от Пирин“, по

...
Кметът Илко Стоянов се срещна с футболистите от Пирин“, по
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов проведе среща с мъжкия отбор на „Пирин“

Кметът Илко Стоянов се срещна с футболистите от „ Пирин “, по време на която беше разисквана актуалната обстановка с тима, откакто досегашният притежател на отбора се отдръпна и даде акциите на Общината.

„ Това, в което може да бъдете безусловно сигурни е, че каквито и да са събитията, от мен може да очаквате да споделям само и единствено истината. Целта ми е да запазя този тим, само че Общината не може да го финансира. Предстоят полемики и обществени процедури, които ще забавят самия развой по намиране на най-благоприятния вид, само че желанието ми е обществеността да се запознае в елементи със протичащото се и да помогне за това дружно да намерим нов притежател за тима “, разяснява кметът Илко Стоянов.

Той бе безапелационен, че ще беседва персонално с представители на бизнеса, с жители, които биха могли да оказват помощ за финансовата стабилизация на отбора за идващите няколко месеца, до момента в който бъде открито съществено перспективно решение за бъдещето на „ Пирин “.

„ Трябва да запазим тима и ще направя всичко, което ми е по силите това да се случи. От Вас чакам на идната среща с Левски да играете по този начин, както са потвърдили, че могат Вашите прародители в „ Пирин “ – с огромно сърце!

Сигурен съм, че ще получите мощна поддръжка от публиката, изключително след апела на почитателите за това. Зная, че ще дадете всичко от себе си на терена, без значение от резултата и от актуалната обстановка. Нека се получи един прекрасен футболен празник в неделя “, прикани по време на срещата с футболистите кметът Стоянов.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР