Кметът Илко Стоянов посети дома на малката Крисия, първото бебе

...
Кметът Илко Стоянов посети дома на малката Крисия, първото бебе
Коментари Харесай

Кметът Илко Стоянов посети дома на малката Крисия, първото бебе на Благоевград за 2022 г., поздрави и работещите в родилно отделение 


Кметът Илко Стоянов посети дома на дребната Крисия, първото бебе на Благоевград за 2022 г.Той сервира специфична грамота и бебешка количка 3 в 1 за новороденото момиченце.
„ Пожелавам на първо място да бъде здрава. Нека има щастливо и нехайно детство, а Вие, нейните родители, същински да се гордеете с нея “, сподели кметът Илко Стоянов.
Той добави, че негов приоритет е основаването на положителни условия за децата в града. „ За нас е значимо да порастват умерено тук, не по-малко значимо е обаче, когато пораснат да предпочетат да останат да живеят и работят в Благоевград. Именно в тази посока са ориентирани и нашите старания “, съобщи кметът Стоянов.
По мотив Деня на родилната помощ кметът Илко Стоянов посети и АГО в МБАЛ – Благоевград, където поздрави работещия личен състав.
„ В тези тежки времена точно раждането на нов живот ни вдъхва религия и вяра. Като кмет, само че и като татко, благодаря Ви за грижите и непрестанните старания, които всекидневно полагате. Нека в ръцете Ви да проплакват здрави и мощни деца “, пожела кметът Стоянов.
По мотив празника и съгласно потребностите на отделението, Община Благоевград обезпечи и специфична висококачествена инсталация за АГО посредством която се наблюдава развиването и здравето на плода.
И двете визити протекоха при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения. „

Петя Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР