Кметът Илко Стоянов и председателят на организацията откриха портрета на

...
Кметът Илко Стоянов и председателят на организацията откриха портрета на
Коментари Харесай

Ликът на полк. Дрангов бе поставен при клуба на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Благоевград

Кметът Илко Стоянов и ръководителят на организацията откриха портрета на българския офицер

Портрет на български офицер и боен възпитател, взел участие във войните за национално обединяване, полк. Борис Дрангов бе подложен на фасадата на клуба на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса в Благоевград.

Портретът бе открит алегорично от кмета на регионалния център Илко Стоянов и ръководителя на организацията - полк. от запаса Иван Петров.

На церемонията участваха още полк. Митко Балтов, пълководец на 3-то Бригадно командване, секретарят на Община Благоевград Дейвид Арабаджиев, Иван Василев, ръководител на ЛРС „ Сокол 1911 “, Васил Новоселски, ръководител на НЧ „ Никола Вапцаров 1866 “, военнослужещи, представители на институции, общественици и жители.

„ Ако има нещо, което е несъмнено в историята на България, нещо което никой не е отрекъл и нещо, което е знак на нашата татковина, то това е Българската войска. Признателни сме за самодейността, която организирате през днешния ден. Община Благоевград разчита на вас и прави оценка всичко, което вършиме “, сподели кметът Илко Стоянов.

Той подари на членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса икона на св. Георги, с благопожелание да ги закриля.

Полк. Борис Дрангов е и патрон на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса в Благоевград.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР