Кметът и председател на УС на фондация Пловдив 2019“ Иван

...
Кметът и председател на УС на фондация Пловдив 2019“ Иван
Коментари Харесай

Наградиха доброволците, които се включиха в откриването на ЕСК 2019

Кметът и ръководител на УС на фондация " Пловдив 2019 “ Иван Тотев дружно с изпълнителния шеф Кирил Велчев връчи 460 документи за заслуги на доброволците, които се включиха в откриването на Пловдив – Европейска столица на културата 2019. На срещата участва и омбудсманът на Пловдив Борислав Стаматов, който също е част от огромното семейство на доброволците на " Пловдив 2019 “. " Голямо благодаря на всички, които участваха и ще не престават да са с нас през тази специфична за Пловдив година. Подкрепата, която оказвате, е най-голямата оценка. Вие сте невероятни хора, които работят безплатно и отделят от персоналното си време, с цел да създадат Пловдив едно по-добро място “, акцентира кметът.

Градоначалникът изрази убеденост, че благодарение на доброволците, 2019-а ще бъде сполучлива и запаметяваща се година за Пловдив. Преди връчването Кирил Велчев разгласи и старта на акция за амулет на доброволците на Пловдив. Идеите за него се събират от самите тях в специфична кутия и ще бъдат оповестени до края на февруари. Благодарствени грамоти получиха още 50 читалища от Пловдив и района, както и представители на разнообразни организации и образователни заведения в града под тепетата.

Отличени бяха и десетте координатори на доброволците, които се качиха на сцената за откриващата гала на 12 януари. По време на Откриващия уикенд, доброволците се включиха интензивно в разнообразни посоки – дистрибуция на рекламни материали, фото и видео снимаме, посрещане на посетители, преводи и действия " зад сцена “ за спектакъла " Ние сме всички цветове “. През цялата година доброволците ще вземат участие интензивно в подготовката на събитията от програмата на " Пловдив 2019 “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР