Кметът Ерик Адамс е имал богоявление“ относно статута на убежището

...
Кметът Ерик Адамс е имал богоявление“ относно статута на убежището
Коментари Харесай

„Капан за убежище“: Кметът на Ню Йорк Адамс е имал „богоявление“ относно мигрантската престъпност, депортациите, казва местният водещ на FOX

Кметът Ерик Адамс е имал „ богоявление “ по отношение на статута на убежището на Голямата ябълка, съгласно Розана Ското от FOX 5 Ню Йорк, водеща на „ The Sanctuary Trap “ на Fox Nation.

„ Когато мигрантите пристигнаха тук за първи път, той ги поздравяваше от рейсовете, държейки бебета, целувайки ги и в този момент той осъзна, че имаме проблем “, сподели тя във вторник на водещия на „ Специален отчет “ Брет Байер.

Разтърсен от неукротимата рецесия, осакатяваща града, Адамс в този момент приканва законите за убежището да бъдат изменени, тъй че мигрантите, които правят насилствени закононарушения, да могат да бъдат излъчени на I.C.E. и депортиран.

Това идва откакто фрагменти на мигранти, атакуващи чиновници на нюйоркската полиция на Таймс скуеър, станаха вирусни и настрана видео снима един случай на незаконна група мигранти, която влачи жена по улицата пред магазин за деликатеси в Бруклин, до момента в който сграбчиха чантата й и изпрати я да се блъсне в дирек.

Кметът н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР