Кметът Димитър Николов ще внесе за гласуване в местния парламент

...
Кметът Димитър Николов ще внесе за гласуване в местния парламент
Коментари Харесай

Кметът предлага 20 000 премия за шампионите от волейболния тим „Дея“

Кметът Димитър Николов ще внесе за гласоподаване в локалния парламент искане за одобрение на разход от 20 000 лв. като награда заволейболният клуб „ Дея “. Само преди броени дни бургаският клуб завоюва Купата на България при мъжете. Това е неговия пръв огромен трофей.

ДнесНиколов предложения на среща целия тим, с цел да ги поздрави персонално за огромния триумф.

„ Само за няколко години изградихте от нищото шампионски отбор. В него играят митове на българския волейбол, само че паралелно с тях порастват млади перспективни състезатели. Честито за извоювания шампионат за Купата. Горд съм с този триумф като кмет и бургазлия. Браво на играчите, треньорския щаб, на амбициозния президент на клуба лекар Маджуров! Може би не го осъзнавате, само че вие имате съществено въздействие и отвън игрището. В ученическите надпревари по волейбол предходната и тази година се включиха рекорден брой учебни тимове от Бургас. За мен няма никакво подозрение, че доста от тези деца са въодушевени от вашите изяви. И това ме прави оптимист за бъдещето на бургаския волейбол! “, сподели Николов.

Димитър Николовподчерта, че в новия бюджет са заложени повече средства за бургаския волейбол, в това число за женското му направление. И че следва повсеместен ремонт на спортна зала „ Младост “, чието начало се възнамерява по този начин, че да не попречи на плануваните до май месец надпревари в нея.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР