Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички хора с увреждания

...
Кметът Димитър Николов отправя поздрав към всички хора с увреждания
Коментари Харесай

Димитър Николов към хората с увреждания: Благодаря Ви, че активно участвате в социалния живот на града

Кметът Димитър Николов насочва привет към всички хора с увреждания в Бургас във връзка техния празник - 3 декември.

Приемете моите сърдечни поздрави и пожелания по случай 3 декември – Международен ден на хората с увреждания!, сподели Николов. 
Кметът на Бургас предлага да се построи нов корпус в Математическата и Френската гимназия
Кметът Димитър Николов предлага да бъде построен нов образователен корпус в двора на ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “ и ГРЕ „ Г....

Бих желал да изразя своето почитание и почит към Вас. Заради волята, упоритостта и куража, с които отстоявате всекидневно правото си на персонални изяви и заслужен живот. Използвам момента да благодаря на всички обществени служащи и сътрудниците от държавната и общинската администрация, които се грижат за хората с увреждания и извършват задачата си с обич и сърце, акцентира той. 

Нашите старания са ориентирани в поддръжка на това да сбъдвате фантазиите си, да участване интензивно в обществения живот. Уверявам Ви, че и отсега нататък ще продължим положителното съдействие с представителите на организациите на хората с увреждания, добави кметът на Бургас. 

Стремежът на Община Бургас е да продължава да дава качествени обществени услуги на хората със характерни потребности, да подобрим оптимално достъпността на средата, общественото включване, интеграцията и заетостта, изясни Николов. 

В духа на приближаващите Коледни и Новогодишни празници, поисквам на Вас и Вашите фамилии здраве, повече усмивки и оптимизъм! Честит Празник! ", приключи Димитър Николов. 
Кметът на Бургас желае от Министерство на здравеопазването позволение за откриване на профилирана детска болница
Кметът Димитър Николов е подготвен да внесе в Министерство на здравеопазването заявление за приемане на авансово единодушие за основава...

Още от БУРГАС:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР