Кметът Димитър Иванов даде старт на реконструкцията на ул. 35-та“

...
Кметът Димитър Иванов даде старт на реконструкцията на ул. 35-та“
Коментари Харесай

Кметът Димитър Иванов направи първа копка на обновяване на улица в Маноле

Кметът Димитър Иванов даде старт на реконструкцията на ул. „ 35-та “ в родното си село Маноле.
Прочетете още
„ Проектът е извоюван с помощта на МИГ – Община Марица. Той е съфинансиран с европейски средства. Благодаря на общинските съветници, които поддържаха самодейността на жителите на Маноле, както и на екипа ми. Този сектор свързва двете съществени пътни артерии на селото. Ще бъдат асфалтирани 400 метра от улицата, като следва възобновяване и на бордюрите “, сподели кметът Иванов.

Той пожела това да не е последната улица, която се асфалтира в селото. Първата копка бе благословена от отец Йордан. Кметът на Маноле Стоил Дишев сложи камък в основите на улицата, а Димитър Иванов ритуално разруши шампанско в багера, който ще взе участие в строителните действия.

Инвестицията е на стойност 332 846 лева Проектът е съфинансиран със средства от Европейски Съюз в размер на 195 074,18 лв., от бюджета на Община Марица – 116 097,58 лв., а националното съфинансиране е 21 674,92 лв.. Обектът ще е подготвен след 45 дни.

Събитието почетоха ръководителят на Общински съвет Виолета Христодулова, заместник-кметовете Гергана Титюкова и Николай Стаматов, общински съветници и поданици на Маноле.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР