Кметът Благомир Коцев се качи на автобус и ето какво

...
Кметът Благомир Коцев се качи на автобус и ето какво
Коментари Харесай

Кметът Благомир Коцев се качи на автобус и ето какво каза

Кметът Благомир Коцев се качи на рейс и ето какво сподели, Varna24.bg качва обявата без редакторска интервенция в този момент:

Ситуацията с ръководството на процесите в " Градски превоз " е обект на поредност от мои срещи, в това число с КНСБ и КТ Подкрепа.

Разказите за това общинско дружество за мен към този момент са с доста натрупвания. Мислейки за водачите, които не доближават, за изискванията им на труд, за заплатите им, за графиците, приходите и разноските, не мога да не съм угрижен.

Състоянието на услугата не е това, което жителите чакат, а анализът на приходите и разноските демонстрира систематични проблеми и разминаване с икономическата логичност. Когато от това страдат и водачи, и служащи, и жители, става явно, че са наложителни оптимизации на процесите.

Благодаря на специалистите и синдикатите за градивните срещи от миналите дни. На тях ще разгадавам на интензивно съдействие, с цел да стигнем до бързи и ефикасни решения за повишение на качеството на градския превоз.

Заедно с непорочност на Варна, превозът е тематика, с която персонално се занимавам, с цел да няма медиатори във веригата на информация към мен. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР