Кметът Апостол Апостолов, служители на Общинска администрация – Симитли и

...
Кметът Апостол Апостолов, служители на Общинска администрация – Симитли и
Коментари Харесай

Кметът Апостолов и жители на Симитли се включиха в шествието Правосъдие на светло

Кметът Апостол Апостолов, чиновници на Общинска администрация – Симитли и жители от общината се включиха във факелното шествие в Благоевград „ Правосъдие на ярко: Да спрем насилието над дамите “. То бе проведено в поддръжка на грубо пребитата Стефка Терзийска, цялото й семейство и всички жертви на принуждение в България.

Кметът Апостолов сподели пред публицисти, че изрично се опълчва на сходен тип актове на експанзия. „ Мисля, че е хубаво да подкрепим фамилията на Коста и майка му. Всички би трябвало да сме срещу насилието. В Благоевград съм като жител, още повече, че Коста ми е другар от много години. Познаваме се добре, доста положително момче е, културно и работливо. Мисля, че в такива случаи би трябвало да се поддържаме. В последна сметка би трябвало да демонстрираме някаква съпричастност, желаеме да се чуе гласът на хората, в случай че не престават да се случват такива неща, не приказва добре за нацията “, сподели Апостолов.

По думите му всички общини в България би трябвало да се обединят и да предизвикват законодателни промени посредством Националното съдружие на общините в Република България. Апостолов беше безапелационен, че би трябвало да има по-голяма съпричастност и да се мисли в посока на обединяване на всички общини.

Точно преди два месеца Стефка Терзийска стана жертва на опит за ликвидиране, който бе осъществен измежду бял да пред дома й на улица „ Илинден “ № 21. Физическите контузии, които получи бяха извънредно тежки, само че още по-тежко пострада душeвността на дамата.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР