Кметът Ап. Апостолов: Ако не беше жалко, щеше да е

...
Кметът Ап. Апостолов: Ако не беше жалко, щеше да е
Коментари Харесай

Триумф на лицемерието: Освободителите на Симитли П. Стоименов и компания отсвириха общественото обсъждане на бюджет 2024 г

Кметът Ап. Апостолов: Ако не беше тъпо, щеше да е смешно. Силно " загрижените " за общината и нейните поданици не благоволиха да дойдат на разискването и по този начин затвърдиха съмненията, че за тези хора работата в Общински съвет е единствено и само за персонално облагодетелстване!

Завършване на започнатите обекти и създаване на нови инфраструктурни планове, вложения в просветителната система, в развиването и облагородяване на градската среща, създаване на 20 улици, на църква в гробищния парк и параклис в центъра, са единствено част от целите, залегнали в бюджета на община Симитли за 2024 година.

Това стана ясно на извършеното публично разискване,което се състоя през вчерашния ден в залата на общината. Цялото управление на община Симитлизастана " очи в очи " с жители, с цел да дава отговор на всевъзможни питания, свързани с разходването на средства и разпределението им през актуалната година.

В изискванията на безспорна бистрота бе отговорено на всички въпроси, които присъстващите насочиха към общинското управлението, отпред с градоначалника Апостол Апостолов.

" Бюджетътни е дело на екипа от финансисти, уравновесен и действително осъществим. Поставили сме си нови цели, които ще осъществим до края на годината, ще довършим и планове, които сме почнали, сподели градоначалникът, който добави:

Очаквах на публичното разискване да видя и чуя " освободителите на Симитли ", отпред с Павел Стоименов.Те обаче не пристигнаха!Нямаше го нито Стоименов, нито някой от обкръжението му, вероятнозаети с главната си задача, да фабрукуватпоредния очернящпост, съчиняван на главното им работно място -Фейсбук.

С това, че не демонстрираха интерес към публичното разискване на финансите на общината, те за следващ път демонстрираха, че загрижеността им за жителите на Симитли и развитиетона града е единствено пушилка, зад която са скритинечисти планове, сподели кметът и добави:

Не може Стоименов и неговите клакьори да претендират, а и да парадират,че доста ги е грижа за общината и в това време да не присъстватна публичното разискване - мястото, в което цифрите получават наличие. Общественото разискване е и мястото, където най-силно се чува гласътна хората, които споделят какво желаят да се случи с техните пари.

Стоименов и хората муказват, че желаят обществено да се приказва за всичко, ноне дойдохана едно от най-важните общински мероприятия, а именнообщественото разискване на бюджета за актуалната година.
Казват, че искатда се построи храм в градинката до читалището и зад сцената, само че гинямаше, с цел да чуятцифрите, действителните благоприятни условия и целите, заложени в бюджета.

Нямаше ги, с цел да кажат на хората от къде да се орежат пари, тъй че желаното от тяхда се случи. Щеше да е смешно, в случай че сходен вид държание не енагло! За да си част от локалното самоуправление не стига единствено да пишеш постове в обществените мрежи, би трябвало усиленаработа всеки ден, на терен, измежду хората и дружно с тях, тъй като те са тези, които вземат решение бъдещето на нашата община.

Ако през вчерашния ден бяха пристигнали, Стоименов илинякой отлакеите му, то имаше късмет хората да погледнат на тяхкато на същински политици.
Безхаберието и незаинтересоваността, която демонстрираха с това, че не присъствахана разискването,единствено и единствено затвърдиха съмненията на жителите, че за тези хораработата в Общински съвет е единствено и само за лични облаги!, сподели Апостолов.

В. Василев

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР