Кмет преби с колан 13-годишно момиче с тежко заболяване и

...
Кмет преби с колан 13-годишно момиче с тежко заболяване и
Коментари Харесай

Кмет преби с колан 13-годишно момиче и каза: То е жив изрод 


Кмет преби с колан 13-годишно момиче с тежко заболяване и се оправда, че то било " жив урод ".

Мъжът се подразнил, тъй като група деца вдигали звук пред заведението му. След случая момичето е признато в болница, а околните желаят правдивост.


Привечер група деца играят в центъра на село Иречеково пред заведението на кмета. Той излязъл с колан в ръка и почнал да удря момиче, което е с тежко заболяване, споделя бащата й.

„ Играели си на жуменка, кметът излязъл с обидни думи и я блъснал три пъти с колан. Аз не съм си разрешил 13 години пестник да й ударя “, описа бащата на момичето Димитър Димитров пред bTV.

Детето има наследствено заболяване, от което преди години си отива майка й. Димитър самичък се грижи за момичето, макар че не й е роден татко. В търсене на спокоен живот се местят на село, само че Цвети се утежнява.

Боят ускорява недоволствата, което е записано и в здравно удостоверение от правосъден доктор. Момичето е признато в пловдивска болница, далакът й е изваден. „ Аз бях се скрила под масата на самия му магазин, очевидно от това се ядоса. Аз тогава се извиних, че се крих там и станах да си потегли и той стартира да ме удря “, описа Цвети по телефон.

Според бащата след побоя кметът се опитал да прикрие случая и заплашил очевидците. „ А не, не съм го блъснал, това е другата страна, че съм блъснал дете. Значи, в случай че познавате детето този диалог ще е непотребен да се води, това не е дете, а жив урод, знаете ли, не приказвам физически по какъв начин наподобява, а за възпитанието, просто е... “, сподели Николай Генов, кмет на село Иречеково.

Според юриста на бащата юристът на кмета е предложил пари, с цел да отдръпват околните жалбата си. Бащата е подал цивилен иск. Побоят е от април, само че околните вземат решение да приказват през днешния ден, тъй като до момента са чакали правдивост.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР