Кмет от ДПС се продаде на Бойко Борисов за 2

...
Кмет от ДПС се продаде на Бойко Борисов за 2
Коментари Харесай

Бойко Борисов купи кмет на ДПС за 2 млн. лева, хората на Доган беснеят

Кмет от Движение за права и свободи се продаде на Бойко Борисов за 2 милиона лв.! Че управникът на с. Грозево Ирхан Мехмед Хасан пристанал на Баце призна депутатът на Движението за права и свободи Ерджан Ебатин. По мотива към този момент има и решение на Областен съвет на Движение за права и свободи Варна:
Областния съвет на Движение за права и свободи Варна на извършено свое съвещание от 01.02.2021 г откакто се срещна с настоящата политическа обстановка в Община Долни Чифлик единомислещо реши:
На съображение член 6, ал.4, т.2 от Устава на Движение за права и свободи изключва от Движение за права и свободи следните лица:
– Ирхан Мехмед Хасан-кмет на с. Гроздево повдигнат от Движение за права и свободи.
-Емине Исмаил Хасан-досегашен Общински ръководител на Женско сдружение към Движение за права и свободи община Д. Чифлик.
– Мехмед Ирхан Мехмед-общински консултант в община Д. Чифлик.
Областния съвет единомислещо заявява, че държанието на горепосочените лица, а точно работа единствено и само в персонална изгода и облагодетелстване и предложение на услуги в полза на друга партия са несъвместими като държание с правилата и идеята на Движението за Права и Свободи.
Нашата идея за пълноправие няма цена и е несравнима с милионите отпуснати за разцепването и отслабването на Движение за права и свободи! Предателството към нашата общественост и нейните идеали не може да остане без реакция от страна на управлението на Движение за права и свободи.
Затова и сме непримирими към сходно държание.
Силата ни е в нашето единение и по тази причина показваме убеденост, че сходни случаи на ниско държание освен няма да ни създадат по-слаби, а тъкмо противоположното, ще ни сплотят и обединят в нелесния път на търсене на правдивост и тъждество! “

Ерджан Ебатин, дeпутат от Движение за права и свободи:
Да продадеш приятелите си за пари и за ангажимент за изборите е укоримо. Човека персонално го закараха при Бойко и пое ангажимент към ГЕРБ за изборите и получи 2 милиона с Постановление на Министерски съвет за Гроздево против политически ангажимент.
Знам, че живота е необикновен, одобрявам, че има и персонален интерес, само че не мога да приема да предадеш своята общественост. Аз персонално му звънях и му се помолих даже и да е сбъркал да не залита към ГЕРБ. Е, отхвърли ми-каза след тези пари не мога. Аз към този момент не съм с вас и с Движение за права и свободи. Но, както споделя Карадайъ ще приказваме на 05.04. 2021. А, този ден наближава и доста ще ТЕЖИ.ГЕРБ няма да са това, което са в този момент. Тогава ще приказваме. Жалко, никой не искаше да се стига дотук.
Това в действителност е самопризнание за модела по който се ръководи Държавата. Средства не трябва да се отпускат на правилото на спорене на политическа съвест и продажба на личната общественост. Защото в този случай какво се получава – обажда ви се другар на премиера, води ви при него и против политически ангажимент се дават средства.
Това за мен е изменничество и интересчийство от една страна и от друга неприемлив принцип на ръководство на страната. Всичко това ще свърши на 05.04, тогава тези, които си мислят, че са създали удара на живота си ще попаднат в друга обстановка. Никой няма да не помни по какъв начин хора на които най-вече им е помагано – образци мога да дам доста, само че към този момент ще се въздържа се изметнаха и обърнаха тил на организацията, която ги направи фактори. Всичко друго се не помни и прости. Това в никакъв случай.
И още нещо – останете си с милионите те не са дадени за това, че някой ви обича и почита – дадени са тъй като хищника постоянно добре преценя качествата на жертвата и по какъв начин може да се възползва от нейните недостатъци. Ние ще сме от другата страна и ще ви покажем, че и в Гроздево хората няма да одобряват това държание. Те желаят почитание и не обичат някой да ги приема за стока.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР