> Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста

...
> Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста
Коментари Харесай

Кмет попадна в ареста заради съмнения за блудство с момче

 > Кмет на плевенско село прекара 72 часа в ареста поради подозрения за блудство с 16-годишно момче. Мирослав Илиев ръководи за първи мандат Коиловци и единствено за четири месеца на поста се забърка в полов скандал. Преди ден той бе пуснат с мярка " подписка ".

Жителите в селото са към 900. Преди осем години Коиловци нашумя, с това че двама негови поданици заловиха френски командоси, озовали се в нивите на селото. Сега обитаемото място е център на полов гей скандал. А съществени герои са кметът и 16-годишно момче, живеещо неотдавна в обитаемото място.  В Районната прокуратура на Плевен е постъпил сигнал на 2 март, за това че кметът на Коиловци е направил блудствени дейности с малолетно лице от същия пол. След извършен разпит пред арбитър на жертвата Мирослав Илиев се озовава в ареста за 72 часа и с обвиняване. Пред камерата ни той отхвърли да разяснява случая. Не отговори и на въпроса каква е половата му ориентировка. Обясни единствено, че е сюрпризиран от ареста, предава " Нова ТВ ".

Неформално кметът посочи кой стои зад обвиняването – момче на 16 години, което живее с майка си и баба си в Коиловци. Младежът изясни, каква е ситуацията около абсурда. " Правихме някакви работи за пари ", показа то.

Обвинението на прокуратурата е по член 157 от Наказателният кодекс, т.е. за осъществяване на  полово съприкосновение или дейности на полово задоволство с лице от същия пол, като е използвана за това мощ или заплашване. От свои източници, от обвиняването знаем, че кметът е правил фелацио на момчето.

Прокуратурата ще апелира наложената му мярка пред Окръжния съд. Мирослав Илиев го грозят от две от осем години затвор.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР