Клюкарските издания не спират да се ровят в интимния живот

...
Клюкарските издания не спират да се ровят в интимния живот
Коментари Харесай

Мбапе заби кака с две деца от друг футболист /снимки/

Клюкарските издания не стопират да се ровят в интимния живот на нападателя Килиан Мбапе.
Звездният футболист на Франция сменя постоянно гаджетата, евентуално и поради това ги крие ревниво. Той е измежду дребното играчи, които не се радваше на нежна поддръжка по време на Световното състезание в Катар, където „ петлите “ играха край против Аржентина. 
Поредната му е белгийката Роуз Бертрам.
Тя, също и като предходните, му е кака. На 27 е и е сполучлив модел. Във вените на хубавицата тече смесена кръв. Нейната майка е от Белгия, а бащата – от Кабо Верде. Двамата се срещнали в Париж, където тя имала служебни задължения.
Мбапе обаче не e първият състезател на " Пари Сен Жермен ", с който Роуз има  връзка. Още когато е на 17, тя среща някогашния национал на Нидерландия Грегори ван дер Вийл. Любовта им пламва точно по времето, когато десният бранител играе за френския клуб, и от нея се раждат 2 деца.
„ В момента съм свободна и подготвена да срещна нов човек. Не решаваш в един миг, че ще скъсаш с някого. Това е дълъг развой. Ван дер Вил е татко на моите деца и скърбя, в случай че сме се разделили по неприятен метод “, съобщи неотдавна хубавицата, която е дефилирала на стилната сцена за известни марки.
Преди да се хване с белгийската чародейка, Мпабе беше спряган с известния модел и трансджендър Инес Рау. Сега на 32, тя сменила пола си, когато била още на 16.
„ Едва след интервенцията се почувствах в кожата си “, не стопира да повтаря Инес. 
Най-дълга и сериозна беше връзката му с италианката Мария Луиза Якобели, дъщерята на спортния публицист и шеф на „ Тутоспорт “ Ксавие Джакобели. По време на Евро 2020 обаче хубавицата не изневери на своята Италия, загърбвайки Франция на своя обичан.
През леглото на 23-годишния нападател са минали още Ема Смет, дъщерята на именития артист Джони Холидей, а също по този начин дългокраката Авив Сара Мейри и супермоледа Стела Максуел. Всички те са по-големи от него.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР