Клюка в светските среди гласи, че столична красавица е завъртяла

...
Клюка в светските среди гласи, че столична красавица е завъртяла
Коментари Харесай

Тодор Батков - младши скъса с ергенлъка! Коя красавица плени сърцето му?

Клюка в светските среди гласи, че столична хубавица е завъртяла главата на един от най-желаните ергени в България – предприемачът Тодор Батков – младши, написа HotArena.

За в този момент източниците ни не разкриват името на щастливката, тъй като тя и Батков към момента са на вълна флирт, който не е официализиран като връзка. Единственото, което се знае, че дамата е млада, ултра хубава и има... куче.

От към година Тодор Батков – наследник изчезна от светлините на прожекторите и зорко пази в загадка нежните си завоевания. Преди медиите успяваха да надникнат какво се случва в интимния му живот, откакто бе с Мис България 2007 Юлия Юреевич, а по-късно и с Мис България 2005 – Росица Иванова.

Връзката на Батков с Юреевич продължи към 2 години и нещата сред тях изглеждаха толкоз съществени, че от обкръжението им чакаха да стигнат до женитба и наследници. Вместо това някогашните влюбени изненадващо оповестиха, че са решили да се разделят. Тогава Тодор призна, че повода за края е тази, че връзките им са се изчерпали и отхвърли версията, че е забъркан трети човек.

Като характерен благородник и до ден сегашен той приказва единствено хубави неща за тогавашната си спътница.

След Юлия се говореше, че Батков е имал спекулация с Роси Иванова, която очевидно не се е оказала от сериозните, щом липсват осведомителни елементи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР