Ключово за участието на Продължаваме промяната в правителство с мандата

...
Ключово за участието на Продължаваме промяната в правителство с мандата
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ключови за ПП са приемането на антикорупционен закон и изборът на шеф на КПКОНПИ

Ключово за присъединяване на " Продължаваме промяната " в държавно управление с мандата на Българска социалистическа партия е приемането на плана за антикорупционен закон и изборът за ръководител на КПКОНПИ. Това сподели началникът на кабинета на премиера в оставка Кирил Петков Лена Бориславова.

Приемане на проектозакона без редакции, прецизира Бориславова. Според нея дали " ИТН " са склонни да създадат това ще може да бъде забелязано още на следващия ден на съвещанието на комисията по правни и конституционни въпроси, на което ще бъде изработен следващ опит да се събере болшинство, с цел да се разиска на първо четене този законопроект.

Според Лена Бориславова до момента болшинство е нямало точно поради отхвърли на Има Такъв Народ да вземат участие в съвещанията, защото те имат съществени рецензии към този закон и считат, че би трябвало да бъде съществено редактиран.

Категорично е настояването на Политическа партия точно вътрешният министър в оставка Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ, уточни още Бориславова. И добави, че би трябвало да бъде обезпечена гаранция за това в границите на този парламент, с цел да се съгласи " Продължаваме промяната " да взе участие в този кабинет.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР