Ключовият избор, който ни предстои в съдебната система, е този

...
Ключовият избор, който ни предстои в съдебната система, е този
Коментари Харесай

Божанков: По-добре е да има редовно правителство, предсрочен вот няма даде нова картина

Ключовият избор, който ни следва в правосъдната система, е този на Висшия съдебен съвет и Инспекторат. Това съобщи в ефира на Нова нюз Явор Божанков от ПП-ДБ.

По думите му е хубаво, че самата правосъдна система е почнала да приказва за личните си недъзи. Божанков посочи, че все още няма изясненост по кое време ще бъде идващото съвещание на комисията за убийството на Мартин Божанов - Нотариуса.

Божанков посочи, че по-добрият вариант пред България е да има постоянно държавно управление и възможни предварителни избори няма да дадат нова картина. 

Депутатът от ПП-ДБ посочи още, че акцент пред ръководството остава довършването на правосъдната промяна. „ Направихме промени, закрихме спецсъдилищата, само че в случай че не създадем и последната стъпка - Висшия правосъден съвет и Инспектората, както и регулаторите, все едно нищо не сме създали ”, съобщи Божанков.

Според него рецензиите към министъра на защитата Тодор Тагарев са неоснователни, а помощта за Украйна е увеличена три пъти по отношение на предоставената по време на служебните кабинети.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР