Ключова дума за район "Южен", за жителите на квартал "Коматево",

...
Ключова дума за район "Южен", за жителите на квартал "Коматево",
Коментари Харесай

Коматевско шосе беляза годината в Южен, проблемите остават спомен

Ключова дума за регион "Южен ", за жителите на квартал "Коматево ", а и за болшинството пловдивчани през 2017-та бе "Коматевско шосе ". Добрата вест е, че през 2018-та проблемите ще са единствено неприятен спомен. 
"Коматевско шосе " е обектът, който през 2017-та бе придружен с най-вече напрежения, нерви и упования, тъй като е съществена пътна артерия. Пропуснатите изгоди, изхабените нерви и пропилените часове няма по какъв начин да бъдат наваксани. Добрата вест е, че ремонтът е към края си. Очакванията пък са проблеми с пътнотоплатно да няма в идващите най-малко 10 години ", показа в в огромното си годишно интервю-равносметка пред Plovdiv24.bg кметът на "Южен " Борислав Инчев. 
В близо 30-минутния диалог на нашия кореспондент с Борислав Инчев място намират както безспорните придобивки на региона, по този начин и безконечните проблеми; както очакванията и положителните планове, по този начин и огромните проекти за 2018-та, които ще трансфорат регион "Южен " в едно по-добро място за живот. 
За прелестното ново крило на ДГ "Ралица " в квартал "Коматево "; за площадката украшение на ул. "Стефан Стамболов ", разпростряла се на близо 2 декара; за новите паркинги в района; за генералното решение на казуса с дупките; за идните ремонта на улици и булеварди в "Южен ", чуйте в огромното изявление на Борислав Инчев. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР