Ключов свидетел в разследването за импийчмънт на президента Доналд Тръмп

...
Ключов свидетел в разследването за импийчмънт на президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Ключов свидетел в разследването за импийчмънт на Тръмп е получил примамливо предложение от Киев

Ключов очевидец в следствието за импийчмънт на президента Доналд Тръмп призна през днешния ден по време навън чуване в Конгреса, че украинците са му предложили да стане министър на защитата, само че той е отказал неотложно, съобщи Българска телеграфна агенция, базирайки се на Агенция Франс Прес.

Подполковник Александър Виндман, който е роден в Киев и е дошъл като дребен в Съединени американски щати със фамилията си, беше запитан през днешния ден от дали е правилно, че почитан украински представител му е предложил поста на министър на защитата на Украйна. Виндман призна, че е получил сходно предложение на три пъти в коридорите на церемонията по встъпване в служба на новия украински президент Володимир Зеленски. "Всеки път отказвах и при завръщането ми осведомих моите началници и съответните членове на службите за контраразузнаване ", сподели Виндман, който е член на Съвета за национална сигурност на Белия дом.

Украинският президент изтощен от абсурда с Тръмп

"Аз съм американец, аз дойдох като дете в Съединени американски щати ", сподели още Виндман пред конгресмените и добави, че е признателен на татко си, че е избрал да емигрира в Съединени американски щати. "В Русия откритото свидетелстване в следствието против президента, можеше да ми коства живота ", акцентира Виндман.

Бившата посланичка на Съединени американски щати в Украйна бе изслушана в Конгреса по следствието за импийчмънт против Тръмп
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР