Ключов ден за родния шампион Лудогорец! Българският евробоец очаква съдбата

...
Ключов ден за родния шампион Лудогорец! Българският евробоец очаква съдбата
Коментари Харесай

Лудогорец тръпне! Какво ще отреди съдбата за него?

Ключов ден за родния първенец Лудогорец! Българският евробоец чака ориста си за пролетното си присъединяване в Лига Европа, откакто стигна до 1/16-финалите на конкуренцията през предходната седмица. Името на противника на разградчани ще стане ясно след жребия в Нион.

В постройката на Европейската футболна централа ще има представители на 32-та отбора, които стигнаха до борбите през 2020 година Церемонията стартира в 14:00 часа, а за българските футболни почитатели ще бъде по-специална точно поради присъединяване на първенеца и хегемон в efbet Лига.

"Орлите " приключиха на 2-ото място в своята група "Н ", което значи, че е доста евентуално да се паднат против много сериозен тим на този стадий от шампионата. Сред евентуалните им противници са европейски грандове от ранга на Манчестър Юнайтед, Интер, Арсенал, Севиля, Порто, Селтик, Бенфика и Аякс.

Отборите за жребия са разграничени в две урни. В първата са спечелилите в своите групи, както и четирите най-хубави тима, отпаднали от Шампионската лига. Във втората урна са отборите, останали на второто място в своите групи - като Лудогорец - както и тези с по-лоши индикатори, идващи от Шампионската лига.

Жребият не може да опълчи тимове, които към този момент са били в една група, или от една страна. Точно това отрежда като единствен неосъществим за Лудогорец противник испанският Еспаньол. Поставените в първа урна гостуват в първите мачове и са домакини в реваншите. По стратегия първият дуел в Разград е планувани за 20 февруари, а реваншът би трябвало да се изиграе на 27 февруари.

Поставени:

Аякс (Холандия)
Арсенал (Англия)
Базел (Швейцария)
Бенфика (Португалия)
Брага (Португалия)
Селтик (Шотландия)
Еспаньол (Испания)
Гент (Белгия)
Интер (Италия)
Истанбул Башакшехир (Турция)
ЛАСК (Австрия)
Малмьо (Швеция)
Манчестър Юнайтед (Англия)
Порто (Португалия)
Република България Залцбург (Австрия)
Севиля (Испания)

Непоставени:

АПОЕЛ (Кипър)
АЗ Алкмаар (Холандия)
Байер Леверкузен (Германия)
ЧФР Клуж (Румъния)
Брюж (Белгия)
Копенхаген (Дания)
Айнтрахт Франкфурт (Германия)
Хетафе (Испания)
ЛУДОГОРЕЦ (България)
Олимпиакос (Гърция)
Глазгоу Рейнджърс (Шотландия)
Рома (Италия)
Шахтьор Донецк (Украйна)
Спортинг Лисабон (Португалия)
Волфсбург (Германия)
Уулвърхемптън (Англия)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР