Ключът към това да знаете какви стъпки да предприемете за

...
Ключът към това да знаете какви стъпки да предприемете за
Коментари Харесай

Как да определим дали сексуалното напрежение е взаимно?

Ключът към това да знаете какви стъпки да предприемете за материализирането на плътските ви мечти, е да разберете дали индивидът, към който изпитвате полово напрежение, се усеща по същия метод.
Първо , бъдете брутално почтени със себе си и преценете дали той в действителност ви изпраща текстови известия повече, в сравнение с преди, или просто дава отговор на това, което му пишете? Неудобно ли се усеща, когато двамата разговаряте, или към вас няма други хора? Езикът на тялото му отразява ли, че се интересува от доближаване? Опитайте се да бъдете справедливи, а не търсете единствено признаците, които ви харесват.
Второ , запитайте се дали е подобен с останалите дами? Може да имате същинско полово напрежение с някого, само че в случай че той прави същите неща с доста други хора, може да е най-обикновен плейбой, който знае по какъв начин да усили напрежението за лична полза. Той просто може да е изпечен флиртаджия.
Трето , попитайте за мнение приближен другар. Това прави чудесна работа, в случай че вашият другар познава и двамата добре или е видял вашето полово напрежение в деяние. Разберете дали и той вижда това, което и вие, или всичко е в главата ви.
И най-после , направете още една стъпка, с цел да видите дали той ще ви отвърне. Това е рисковано, само че в случай че сте минали през първите три стъпки и наподобява, че половото напрежение е взаимно, пробвайте да преминете малко по-напред. Ако нормално слагате сякаш несъзнателно ръката си върху неговата, в този момент се пробвайте да подпрете главата си на рамото му или задръжте ръката си за по-дълго време. Отдалечава ли се или се навежда към вас и дали не отдръпва ръката си като посърнал? Ако нормално си разменяте известия няколко пъти дневно, пробвайте да му се обадите с видеоразговор по вайбър. Вдига ли? Гледа ли право в камерата и демонстрира ли лицето си изцяло? Ако отговорът е „ да”, той отвръща на влечението ви.

Как да се оправим със половото напрежение?
След като установите, че обстановката със полово напрежение е действителна, би трябвало да разберете по какъв начин да се справите с нея. Това, което би трябвало да вършиме, очевидно варира според от това дали желаете половото напрежение да напредне или не. Например, в случай че имате полово напрежение към брачна половинка на приятелката си, е време да го хванете в зародиш. Хората имаме повече надзор над това по какъв начин се усещаме и действаме, в сравнение с си мислим. Имаме способността да успокояваме половото напрежение и да смажем, когато се наложи. Ето няколко неща, които може да извършите, с цел да прекратите или да намалите до най-малко половото напрежение, което не е здравословно за вас.
- Избягвайте индивида.
- Ако не може да извършите това, тогава направете всичко допустимо, с цел да спрете подхранвате половото напрежение. Спрете да флиртувате, спрете да го гледате в очите, спрете да пишете известия.
- Активно пренасочвайте мислите си, когато те се лутат към секси или сантиментални мисли. Може да помислите за индивида, който би могъл да бъде засегнат, в случай че продължите да храните това полово напрежение. Фокусирайте се върху чувството за виновност или тъгата от загубата на другарство или връзка.
- Говорете непосредствено с индивида, с който имате полово напрежение, и постигнете единодушие да го премахнете и се концентрирайте върху това за какво е значимо да спрете да флиртувате.
Ако сте в противоположната позиция и химията, която чувствате, е нещо положително, което може да се трансформира в в действителност ужасно нещо, тогава е време да продължите напред. Ето няколко стъпки за преобразяване на половото напрежение в същинска, сантиментална връзка:
Първо , определете какво желаете. Задайте си въпроса дали в действителност желаете да превърнете половото си напрежение в пълноценна връзка. Разберете какво желаете и какво е практично.
Второ , помислете какво в действителност свързва двама ви. Когато изпитвате това интензивно полово напрежение, какъв е катализаторът? Дали това е остроумна задявка, физическа връзка, взаимно възприятие за комизъм или нещо друго?
Трето , направете повече от това, което работи! Вижте по какъв начин ще отговорите и двамата. Реципрочни ли са реакциите ви? Обектът ви на предпочитание отстъпва ли? Чувствате ли се необичайно или се усещате удобно? Ако наподобява, че интензивността се натрупва и вие просто се приближавате от ден на ден и повече към свързване, значи сте на верен път.

Накрая говорете и се свържете.
Понякога приказваме за възприятията си до степен, в която „ магията “ се губи, само че има сладки, секси и флиртуващи способи да приказваме за това накъде вървят нещата и какво желаете. Не пресолявайте манджата. Представете си себе си в сантиментална комедия и помислете по какъв начин един кино воин би споделил на някого, че го харесва, или че е умирал от предпочитание да целуне индивида, в който е влюбен. Погледнете в очите му, бъдете почтени и се усмихнете. След цялото това време, изграждащо вашето полово напрежение, може би сте единствено на няколко минути от най-голямата физическа връзка в живота си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР