Клуж. ГЕРБ участва в обучение на Института Робърт Шуман“ на

...
Клуж. ГЕРБ участва в обучение на Института Робърт Шуман“ на
Коментари Харесай

ГЕРБ участва в обучение на Института „Робърт Шуман“ в румънския град Клуж

Клуж. ГЕРБ взе участие в образование на Института „ Робърт Шуман “ на тематика „ Миграция, осведомителни технологии и Европейската национална партия “, проведено взаимно с Центъра за европейски проучвания „ Вилфрид Мартенс “ и румънската академия „ Кош Кароли “. Това оповестиха от пресцентъра на партията . Събитието се организира в Клуж, Румъния, а ГЕРБ бе показан от ръководителя на Международния отдел София Цветкова и ИТ специалиста Стоян Георгиев.
Обучението включваше редица тематики, свързани с политическата връзка по въпросите на миграцията и миграционната политика, като даде опция за продан на опит и положителни практики сред участниците. „ Като част от общото политическо семейство на Европейската национална партия, би трябвало дружно да търсим способи за справяне с популистките дискури по тематиката миграция, “ сподели Цветкова. „ Новите технологии ни дават инструментите за директна връзка с жителите, както в страната, по този начин и с националните ни диаспори в чужбина. По този метод можем да ги включим в процеса на образуване на политиките в бранша, “ добави Георгиев.
В рамките на двудневното образование участниците имаха опция за продан на отзиви с Гарет Хам - шеф тактики към Good Rebels Co. във Англия, Питър Нордхьок - преподавател от холандския Християндемократически съюз, Самвел Фарманиян - народен представител в арменския парламент и Балин Порксалми - изпълнителен шеф на Демократическия съюз на унгарците в Румъния.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР