Клубовете от Висшата лига се страхуват да похарчат много този

...
Клубовете от Висшата лига се страхуват да похарчат много този
Коментари Харесай

Клубовете от Висшата лига се „страхуват“ да направят трансфери през януари на фона на „съмнителната“ стратегия на Манчестър Юнайтед

Клубовете от Висшата лига се опасяват да похарчат доста този януари, като всички Арсенал, Манчестър Юнайтед и Ливърпул към момента не са приветствали ново сключване.

Сега остава единствено една седмица от януарския прозорец и в действителност липсват забележителни покупко-продажби. Най-големият ход до момента е, че Тотнъм похарчи 25 милиона паунда за Раду Драгузин от Дженоа, до момента в който тимът на Анже Постекоглу също се насочи към Тимо Вернер чартърен.

Това е в голям контрастност с предишния януари, когато клубовете от Висшата лига похарчиха рекордна сума. Челси счупи английския трансферен връх, подписвайки с Енцо Фернандес. Ливърпул беше ангажиран, защото подписа с Коди Гакпо, като Арсенал също похарчи към £70 милиона за голям брой нови попълнения.

С рестриктивните мерки на FFP и разноските за облага и резистентност, които стартират да понижават, клубовете се доближават към сегашния прозорец със „ боязън “, съгласно Daily Mail. Евертън към този момент беше ударен с приспадане от 10 точки за разноски отвън опция...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР