Клубовете от Серия А ще наемат финансов съветник, който да

...
Клубовете от Серия А ще наемат финансов съветник, който да
Коментари Харесай

Финансов съветник ще помага на клубовете в Италия

Клубовете от Серия А ще наемат финансов консултант, който да изследва предложенията за частни финансови вложения и банки, които се интересуват от инвестиция в медийния бизнес от елитните тимове, съобщи президентът Лоренцо Казини, представен от " Ройтерс ".

" Клубовете ще изберат консултант, с цел да помогне на лигата да се оправи с предложенията ", сподели Казини пред репортерите след среща в Милано.
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
Към медийния бизнес в Серия А има интерес от международни банки като JP Morgan и Goldman Sachs, както и частни вложители, които да освежат финансите на клубовете.

По-късно през годината се има търг за телевизионните права на мачовете от Серия А в Италия и в чужбина за сезоните от 2024-25 нататък.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР