Клубовете на плажа в Слънчев бряг, за които вицепремиерът Валери

...
Клубовете на плажа в Слънчев бряг, за които вицепремиерът Валери
Коментари Харесай

Регионално министерство с извънредна новина за дискотеките в Слънчев бряг, за които Валери Симеонов твърди, че са незаконни!

Клубовете на плажа в Слънчев бряг, за които вицепремиерът Валери Симеонов твърдеше, че не съблюдават наредбите, се оказаха изцяло законни. Това откри инспекция по заповед на министъра на районното развиване Николай Нанков.

Други 32 преместваеми обекта на плажната линия обаче са в прорез с наредбите и за тях Министерството на районното развиване и благоустройството ще внесе сигнал до Министерството на туризма и основния проектант на община Несебър, заяви районният министър Николай Нанков в Ловеч, представен от Канал 3.

Общо 20 от противозаконните обекти са на Южния плаж, 5 са на Централния, а 7 – на северния.

Министър Нанков посочи, че са открити и други противозаконни градежи: " Там към този момент ще се подхващат съответните дейности. Говорим за една алея, приказваме за ограда до хотел " Империал ", паркинг пред ресторант " Фрегата ". Това са противозаконните градежи ".

Николай Нанков разясни, че петте градежа на " Какао бийч ", които провокираха разногласия, са законни.

" Преместваемите обекти, не знам дали са нощни заведения, дават отговор на условията на преместваемите обекти, одобрени от министъра на туризма. Убеден съм, че и господин Симеонов съща осъзнава това, защото предложенията, които е внесъл за промени в Закона за устройство на територията, са в тази тенденция - тези заведения за хранене и заведения по нашето Черноморие да бъдат категоризирани не като преместваеми обекти и надлежно да не бъдат изграждани и поставяни и така нататък

В информация до медиите от районното министерство допълват, че някои от откритите противозаконни обекти в Слънчев бряг са били отстранени през 2017, само че след това са възобновени на същите места. Става въпрос за железна ограда и паркинг на " Слънчев бряг – юг ". До тях са построени и противозаконни волейболно игрище, спортна площадка, железна естрада за фенове със сцена и бетонова настилка с повърхност към 1000 кв. м.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР