Клубовете и музикалните заведения на открито в Гърция също ще

...
Клубовете и музикалните заведения на открито в Гърция също ще
Коментари Харесай

Гърция вгорчи живота на туристите с нови ограничения

Клубовете и музикалните заведения навън в Гърция също ще работят единствено за клиенти, които са имунизирани или преболедували COVID-19, планува оповестеното през днешния ден разпореждане за новите ограничения против ковид в Гърция, представено от " Катимерини " и Българска телеграфна агенция.

Досега се предвиждаше от през днешния ден възбраната да е в действие единствено за пространствата на закрито, само че държавното управление е решило съответно за клубовете и музикалните центрове да разшири обсега на рестриктивните мерки.

За всички заведения на закрито, заведения за хранене, кафенета, киносалони и театри, се не разрешава да бъдат посещавани от неимунизирани или непреболедували клиенти.

Непълнолетните, които са отвън възрастовите групи за имунизация, могат да ги посещават след осъществен независим тест, който се заявява от родителите.

Маските са наложителни в театрите и киносалоните.

На закритите и откритите спортни уреди също ще бъдат допускани единствено имунизирани или преболедували гости.

Кафенетата, питейните заведения и заведенията за хранене навън ще одобряват и неимунизирани и непреболедували клиенти, като притежателите могат да дефинират обособени пространства за ваксинирани/преболедували и останалите клиенти.

Същото се отнася и до откритите театри и концерти, където носенето на маска ще бъде наложително.

Клиентите, които влизат в места, където се позволяват единствено имунизирани или преболедували, би трябвало да показват документ, който го удостоверява, както и персонална карта, паспорт или шофьорска брошура, заяви телевизия Скай.

Ваксинацията се удостоверява със съответния документ на хартия или в електронна форма, а преболедуването - с документ, който се издава 30 дни след първия негативен тест и важи в продължение на 180 дни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР