Клубове и служители се надяват да възобновят работа през май,

...
Клубове и служители се надяват да възобновят работа през май,
Коментари Харесай

Добра новина: Определиха дата за рестарт на Бундеслигата!

Клубове и чиновници се надяват да възобновят работа през май, с цел да завършат сезона до края на юни
Германски футболни ръководители виждат девети май като изцяло действителен миг за възобновяване на Бундеслигата, в случай че управляващите дадат позволение за това, написа вестник „ Билд “.

В публикацията се показва, че ръководителите на Германския футболен съюз (ГФС) са приели въпросната дата за много по-вероятна, в сравнение с концепцията това да стане седмица по-рано - на 2 май.

По принцип плануваната видеоконференция на централата беше за проектите по отношение на Трета лига, само че участник е издал, че е била включена тематиката за Първа и Втора Бундеслига. Това е станало откакто са били предоставени и проектите на Професионалната лига на страната.

Говорителят обаче съобщи, че въпросните диалози на този стадий " са единствено бизнес игри, които зависят от доста външни фактори ".

Както е известно, тимовете в Германия сега упражняват на групи, като само районното държавно управление на Бремен не е разрешила на тамошния клуб Вердер да стартира занимания.

Германският футбол е спрян от средата на март поради пандемията на ковид и са наложени строги държавни ограничавания, най-малко до 30 април.

Клубовете и чиновниците се надяват да възобновят работата си през май, с цел да завършат сезона до края на юни, което би минимизирало загубите. /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР