Клубното бъдеще на Килиан Мбапе отново е обект на дискусия,

...
Клубното бъдеще на Килиан Мбапе отново е обект на дискусия,
Коментари Харесай

Среща на Килиан Мбапе със собственика на Ливърпул на частен самолет, тъй като разговорите за трансфер се засилват

Клубното бъдеще на Килиан Мбапе още веднъж е обект на полемика, само че някои отчети в този момент го популяризират с прекосяване в Ливърпул, а не в Реал Мадрид.

Договорът на суперзвездата на Пари Сен Жермен с френския гранд изтича в края на актуалната акция и от дълго време се счита, че ще се причисли към Реал Мадрид. Испанските грандове се интересуват от носителя на Световната купа от близо три години, само че ход по този начин и не се реализира.

Въпреки това, има диалози, които допускат, че Лос Бланкос към този момент не са в първа позиция да подпишат с Мбапе, на фона на интереса на алените. 25-годишният футболист беше покрай прекосяването на Анфийлд един път преди, през 2017 година, преди да премине в Париж.

По това време Мбапе обмисляше концепцията да смени Монако с Мърсисайд и съгласно за L'Equipe, даже организира двучасов диалог със притежателя на Червените Джон У. Хенри в неговия частен аероплан, с цел да обсъдят концепцията за трансфер. Френският излаз заяви, че Анри се е опитал да завоюва както Мбапе, по този начин и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР