Клубът ще възстановява данните си за по-малко от 15 секундиСергей

...
Клубът ще възстановява данните си за по-малко от 15 секундиСергей
Коментари Харесай

Acronis ще пази данните на миланския гранд Интер

Клубът ще възвръща данните си за по-малко от 15 секунди

Сергей Белоусов (вдясно) означи високото равнище на ИТ развиване в Интер и обстоятелството, че клубът схваща значимостта на данните и тяхната отбрана (снимка: Inter)

Технологичната компания Acronis , която влага в огромен проучвателен център в България, ще се грижи за отбрана та на данните на Интер – футболния гранд от Милано, Италия, стана ясно през днешния ден от публично известие .

Интер е знак на италианския футбол, с 250 милиона почитатели по целия свят. Заедно с тях клубът генерира стотици петабайти информация, акцентират от компанията.

За да отбрани своите данни, приложения и системи, Интер ще употребява решения на Acronis за архивиране на данни и възобновяване след бедствия, както и за предпазване в облак.

Според компанията, количеството данни, които могат да бъдат сложени в хранилището, е безкрайно. Acronis има вяра, че това ще помогне на клуба да продължи да пораства.

Основателят и основен изпълнителен шеф на Acronis Сергей Белоусов акцентира високото равнище на ИТ развиване в Интер и обстоятелството, че клубът схваща значимостта на данните и тяхната отбрана, отбелязва CNews.

Компанията ще работи с клуба съгласно концепцията за пет вектора на киберзащита – сигурност, досегаемост, дискретност, достоверност и сигурност на данните  (SAPAS).
още по тематиката
Acronis твърди, че бекъп решенията на компанията са най-бързите на пазара и с помощта на потреблението им, Интер ще може да възвръща данните си за по-малко от 15 секунди.

Компанията също по този начин дава обещание да обезпечи сигурен достъп до данни от всяка точка на света, което ще е потребно за екипа на Интер при пътувания.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР