Клубът работи и се вмества в определени финансови параметри. Това

...
Клубът работи и се вмества в определени финансови параметри. Това
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: Клубът работи и се вмества в определени финансови параметри

Клубът работи и се вмества в избрани финансови параметри. Това сподели изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров, който участва на днешната взаимна конференция дружно с мажоритарния притежател на „ сините “ Наско Сираков и члена на Управителния съвет на клуба Борислав Георгиев, съобщи кореспондент на БГНЕС .

Относно случилото се на Вечното дерби сред Левски и ЦСКА в неделя, когато се стигна до обстрели с ракети сред секторите А и Г, както и до пердах сред стюарди и почитатели, Боримиров бе категорчиен, че от Министерство на вътрешните работи са виновни за протичащото се по стадионите. Той поддържа и Сираков, който по-рано на конференцията разгласи, че ще бъде отправено предложение до Българския футболен съюз да няма гостуващи последователи на дербитата сред „ сини “ и „ червени “.

„ Животът на всеки един наш почитател е скъп и не виждам различен метод. Виждате какъв брой сигнални ракети се изстреляха, малко ме тормози бездействието на полицията. Комуникирах с доста наши почитатели, извиних им се, само че разберете – Министерство на вътрешните работи са хората, които се грижат за това, което се случва на стадиона “.

Бившият състезател на „ сините “ разяснява и за какво се е стигнало до разлъка с някои футболисти на клуба, в това число Стивън Гаоте, Георги Миланов, Жереми Петрис и Андриан Краев, който към момента не е публично продаден, само че е замразен от първия тим . „ Аз не мога да схвана – ще стартира с Гаоте, диалози се приказват от май предходната година. Топузаков е разговарял с майка му, с неговия управител, аз се срещнах с него. Обяснихме каква е визията на Левски на едно момче, което нямаше още навършени 16 година Казах му, че ще стартира да тренира с първия тим и ще замине на лагер в Турция. Всичко дадено на майката на Гаоте е изпълнено. Тяхната задача беше след прибирането на тима на 8 февруари от лагера да подпишем контракт. До края на март бяхме задоволително търпеливи и в края на март те ни споделиха, че не желаят да подпишат контракт. Не мога да схвана младеж на Левски да не желае да подпише. Те споделиха, че от лятото желаят да отидат някъде другаде. Клубът направи всичко “, сподели той и продължи:

„ За Георги Миланов – Христо Йовов е разговарял с него. Ние не можем да си позволим заплатата, която Георги МИланов е изискал. Ние всички работим и се вместваме в някакви финансови параметри. Аналогични са случаите с Петрис и с Краев. Петрис изиска сума от 25 000 евро – мислите ли, че е обикновено? Ако можехме да си го позволим, щяхме да беседваме по напълно различен метод, само че това е в областта на фантастиката “, приключи изпълнителният шеф на Левски. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР