Клубът от Ловеч, който нарича себе си ЦСКА, си приписва

...
Клубът от Ловеч, който нарича себе си ЦСКА, си приписва
Коментари Харесай

Стадионът нито е на ЦСКА, нито е разрешен ремонт, унищожаващ Борисовата градина, на Ганчев май се надява ПП/ДБ да си затворят очите, ако вземат София

Клубът от Ловеч, който назовава себе си ЦСКА , си приписва държавния стадион Българска войска и претендира, че ще му прави ремонт, който знае, че още преди 2 години беше отхвърлен от Столичната община след голяма социална полемика с десетки хиляди дейни участници.

Причината е елементарна. Разширяването на стадион Българска войска (не " стадионът на ЦСКА ”, както го назовават, несъмнено поради присвояването и безплатното прилагане, обезпечено от обвинения ексминистър на Промяната Руди Гела , държащите клуба хора от Ловешка и Врачанска област) е невероятно заради плячкосването на Борисовата градина, което се постанова поради реконструкцията.

Няма къде да бъдат построени места за паркиране в най-големия парк на София, а това е наложително за лицензирането на спортното оборудване в вероятно уголемен тип.

Няма по какъв начин да бъде разрешено нлавлизането на големи тежкотоварни камиони, които да унищожат скъпата флора на Борисовата градина, с цел да строят нови трибуни и козирки.

Това е прекомерно известно на Гриша Ганчев и неговата формация, които единствено подвигат звук и се пробват да създадат позитивен имидж и да замаскират финансови пробойни за доста милиони в този и другия бизнес, който имат. Повдигането на тематиката звучи в прочут смисъл и като избирателен рекет, защото не е загадка, че локалният избор е през есента, а в случай че това управление на Столичната община се вслуша в гласа на жителите на София и не разреши изрично застрояването на най-големия ни парк, то идващото не е ясно дали ще има сходна позиция. Защо ли? Ето за какво:

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР