Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната

...
Клубът напомня, че в момента се продават билети на клубната
Коментари Харесай

Организация и мерки за сигурност преди първия мач на Лудогорец за сезона срещу Сутиеска

Клубът припомня, че сега се продават билети на клубната база в Разград, както и на билетната каса на улица " Васил Левски ". Днес гишето ще работи до 18,00 ч., а на следващия ден (5 юли) от 10,00 ч. до началото на мача. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com

Клубът приканва почитателите да дойдат на стадиона по-рано, с цел да се облекчи пропусквателния режим. Лудогорец оповестява, че на " Хювефарма Арена " няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант.

Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени.

ПФК Лудогорец припомня, че всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани. Присъстващите с лица под 18 години би трябвало да показват попълнена декларация за аставник. Такива се раздават персонално при покупката на билет.

В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за закупуване на онлайн билети https://tickets.ludogorets.com, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба www.ludogorets.com.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР