Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) сподели информация относно първата

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) сподели информация относно първата
Коментари Харесай

КПБП с важна информация след първата среща на Гражданския съвет в Община Пловдив

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) показа информация по отношение на първата среща на Гражданския съвет в Община Пловдив за дострояването на стадион “Христо Ботев”.

" Уважаеми ботевисти,

Тази заран (б.р. вчера) в Община Пловдив се организира първата среща на Гражданския съвет за дострояването на стадион “Христо Ботев” със заместител кмета господин Пламен Райчев.

На срещата се разискаха следните тематики:

От Гражданския съвет се сложи въпросът за времевия график на процедурите по публичната поръчка и започване на строителството.
Също по този начин беше обърнато внимание по тематиката за гарантирането на категория 4+ от УЕФА след привършване на строителството.

Относно графика, господин Райчев разясни, че през днешния ден се чакат последните сметки по разделянето на двата стадия по строителството – равнище А група и 4+ на УЕФА, като проектът на Общината е да се разгласи една процедура за строителство.

Следващата седмица се чака да се пристъпи към остойностяване на поръчката (процедура нужна за ЗОП), а по-късно да се премине към оповестяването й.
Желанието на Общината е да има наличие на членовете на Гражданския съвет на всяка една работна среща, обвързвана със градежа, още на стадий подготовка на процедурата за избор на реализатор, както и при самото строителство.

На уеб страницата на общината следва да бъде оповестявана всякаква документи, обвързвана с целия развой по построяването на дома ни, за по-голяма гласност ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР