Клубът на привържениците на Ботев Пловдив продължава кампанията за набиране

...
Клубът на привържениците на Ботев Пловдив продължава кампанията за набиране
Коментари Харесай

Клубът на привържениците на Ботев Пд: Шоуто на Колежа трябва да е незабравимо

Клубът на последователите на Ботев Пловдив продължава акцията за набиране на средства за хореография в мача с Левски, на който пловдивчани публично ще се завърнат в своя дом – стадион “Христо Ботев ”. Двубоят сред „ жълто-черните “ и „ сините “ е плануван за 29 април.

Ето какво написаха от Клуб на последователите на Ботев Пловдив:

Двубоите сред тимовете на Ботев и Левски постоянно са били с извънреден заряд, освен на терена, само че и на трибуните. Противоборството ни е историческо, като точно против този противник сме постигнали едни от най-знаменитите си победи. В идващите дни ще си напомним някои от тях, като започваме с първата ни шампионска купа.

На 3 октомври 1929 година на стадион „ Юнак “ в София, Ботев печели финалната среща за държавно състезание против Левски с 1:0 с гол на Никола Щерев - Старика и донася първия футболен трофей на град Пловдив! Титлата е още по-сладка, точно тъй като е извоювана против Левски София, който по това време към момента не е спечелил най-ценното футболно отличие в България.

По време на срещата в София, Ботев е подкрепян от към 200 свои последователи, а с идването си в Пловдив, играчите безусловно са понесени на ръце от очакващото ги голям брой!

Близо век по-късно всички " жълто-черни " почитатели чакат с голям интерес идния дуел със " сините " в края на април, като срещата ще ознаменува завръщането ни на Колежа след близо 10 годишна пауза! Шоуто по трибуните би трябвало да е незабравимо, като може да помогнете финансово за реализирането му посредством някой от следните способи:

1) Чрез банков превод по сметката на КПБП: BG11UNCR70001522124939

SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Сдружение КПБП

2) Като преведете средства посредством електронната система за разплащане пейпал на: [email protected]

3) Чрез кутията за подаяние във почитател магазина на ул. Нестор Иванов 1.

Помнете историята! Подкрепяйте Ботев!

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР