Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) излезe с призив към

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) излезe с призив към
Коментари Харесай

Феновете на Ботев Пд призоваха за по-сериозна подкрепа към отбора

Клубът на последователите на Ботев (Пловдив) излезe с апел към почитателите да поддържат по-активно тима. Ето обръщението:

" Скъпи ботевисти, другари, момчетата на Николай Киров и Иван Кочев посрещат тима на Славия (София) в петък от 17:30 ч. въз основата в Коматево. Погледнато от спортно-техническата част, Ботев се намира в извънреден напредък. Момчетата редят победа след победа, само че за жал, следим една доста неприятна наклонност. Подкрепата по трибуните не е тази, която е присъща за най-обичания пловдивски отбор.

Причините за отлива са доста - неналичието на Колежа, семействата ни в неуместното Коматево, съмнение към управлението на клуба, мачовете най-вече в делнични дни, излъчването на срещите по малкия екран и още, и още. Всеки има право на избор, само че най-ощетени са тези, които ни донесоха толкоз доста наслади в последните месеци, които не престават да ни радват всяка седмица, а точно момчетата, защитаващи жълто-черната фланелка. Публиката на Ботев им е дебитор, длъжна им е за всяка домакинска победа пред рехавите трибуни в Коматево, длъжна им е за всеки празен бранш при гостуванията.

Разберете едно - Ботев Пловдив се поддържа на стадиона, Ботев Пловдив не е този и оня, Ботев е това, което ще остане постоянно, а точно неговата история, емблема, цветове, почитатели и стадион. И стадиона ще го има, ще се преборим и ще го извоюваме, само че би трябвало да сме доста, да потвърдим, че го заслужаваме, а публиката ни би трябвало още веднъж да се трансформира в страшилището, което постоянно е било за нашите врагове. От у дома няма да стане, нищо няма да се промени, единствено може да става по-зле. Оставете встрани всички претекстове и бъдете на стадиона. Момчетата го заслужават.

Билети за Трибуна " Юг " може да намерите и в магазина на ул. " Нестор Иванов " 1 от през днешния ден, на цена от 8 лева, а също по този начин там могат да се закупят и училищен билети за мача със Славия, които са на цена от 5 лева
Очакваме Ви в Южната естрада, с цел да поемем към следващите победи! Бъдете там! ", приканват проведените почитатели.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР