Клубът на привържениците на Ботев (Пд) отправи пореден призив към

...
Клубът на привържениците на Ботев (Пд) отправи пореден призив към
Коментари Харесай

КПБП призова: Доведете бащите и дядовците си! Нека възродим “Колежа”

Клубът на последователите на Ботев (Пд) насочи следващ апел към “жълто-черната” общност да излезе на улицата, с цел да отбрани позицията си по отношение на “Колежа”.

Бултрасите провеждат митинг, който ще се състои на един от най-големите християнски празници Разпети петък.

Ето какво гласи известието от последователите на “канарчетата”, което екипът на Sportal.bg разгласява без редакторска интервенция:

„ Скъпи Ботевисти, припомняме Ви, че на 06.04 (петък) има плануван митинг пред ст. „ Христо Ботев “. Началният час е 10:30, а настояването е единствено едно - ПОДНОВЯВАНЕ НА СТРОИТЕЛСТВОТО НА КОЛЕЖА. Независимо по какъв начин и без значение от кого, Ботев би трябвало да се завърне там, където принадлежи.

Време е да отстоим нашата цитадела и можем да го създадем единствено с наличието си. Доведете бащите и дядовците си, които са ви завели на стадиона, доведете децата си, които желаете да възпитате точно там в жълто-черните дух и обичаи. (Искаме още веднъж да уточним, че след края на събитието, ще подкрепим момчетата в семейството ни против Левски и обратно на изтеклата информация, шествие до Коматево няма да се състои, тъй че елате с персонален транспорт)
КОЛЕЖА ЗОВЕ! “
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР