Клубът на будителите към НЧ Будителите 2017, със съдействието на

...
Клубът на будителите към НЧ Будителите 2017, със съдействието на
Коментари Харесай

Започва традиционният конкурс за културно събитие на годината в Габрово

Клубът на будителите към НЧ „ Будителите 2017 ”, със съдействието на Областния шеф, афишира годишния конкурс „ Събитие в региона на културата - Габрово 2023 ” , който тази година се организира за десети път, оповестиха от Общината.

Конкурсът отличава събитието, докоснало сърцата на габровци през миналата година въз основата на оферти, направени от жителите и институциите, а за класирането на предложенията регистрира равностойно вота на публиката и оценката на жури, в което се включват експерти, дейци на културата, фенове, представители на институции.

Предложенията за събития, които ще вземат участие в състезанието, ще се одобряват до 31 януари на e-mail: [email protected], [email protected], във Facebook страницата Народно Читалище „ Будителите 2017 “, или на страницата на „ Клуб на будителите “-Габрово, както и документално в кутии, сложени в Регионална библиотека „ Априлов Палаузов ” и на касата на Драматичен спектакъл „ Рачо Стоянов ”

Следващият стадий е гласуването за номинираните събития, което ще продължи от 5 до 25 февруари по същия метод . Вотът на публиката и журито ще дефинират събитието на Габрово в региона на културата за 2023 година и спечелилият ще получи специфичната премия на Клуба на будителите.

Наградата ще бъде връчена на гала през март, оповестиха уредниците. Тази година във връзка десетгодишнината на самодейността, която съставлява самобитен обзор на културния живот и достижения в града, уредниците ще връчат още награди.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР