Клубът на БСП в столичния квартал Красно село е бил

...
Клубът на БСП в столичния квартал Красно село е бил
Коментари Харесай

Разбиха и ограбиха клуба на БСП в "Красно село"

Клубът на Българска социалистическа партия в столичния квартал " Красно село " е бил разрушен и ограбен през нощта на събота против неделя, 2 против 3 декември.

Клубът, в който се обитава Районният съвет на Българска социалистическа партия в " Красно село " , е на улица " Пчела " №27. През нощта против неделя бандити са нахлули в помещението и са откраднали два настолни компютъра , преносим компютър , усилвателна уредба , принтер , микрофони и други по-дребни електронни уреди. 
В офиса на социалистите са били разрушени и двете железни каси, в които имало документи. За това осведоми ръководителят на социалистите в столичния регион и общински консултант Николай Николов.

Според Николов служителите на реда са декларирали, че е най-вероятно крадците да са търсили пари. " От два месеца вършим ремонт, сложихме нова дограма, от която в действителност крадците са влезнали и сега ремонтираме покрива. Клубът е и моя приемна като общински консултант и непрекъснато има хора. Предполагам, че ремонтните действия и непрекъснатият поток от хора са предиздвикали крадците да си мислят, че държим доста пари в клуба ", изясни Николов и добави, че в офиса не се държат никакви пари, а в металните каси е имало само документи и партийни бумаги.

Освен разрушените порти крадците почнали да вандалстват - очевидно недоволни от дребната плячка те почнали да разрушават офиса на партията. Николов популяризира фотоси, на които се виждат нарисувани обиди по адрес на Българска социалистическа партия.

Според Николов служителите на реда са се отзовали незабавно на сигнала и за снели отпечатъци. Започнало е търсене по списък на открадната техника.

Най-голямото терзание на общинския консултант обаче е фактът, че в откраднатите компютри има данни и информация за членове на Българска социалистическа партия. А районната организация в " Красно село " е една от най-големите в София, наброяваща над 750 души.

" Вече започваме да предизвестяваме нашите членове да бъдат деликатни по отношение на съмнителни телефонни позвънявания. Имаше и документи и информация по отношение на проблеми и проблеми на жители, както и документи на Столична община ", изясни още Николов.

Той обаче е безапелационен, че това посягане против Българска социалистическа партия  само ще стимулира жителите и представителите на партията да работят още по-усърдно против несправедливостта и беззаконието в страната.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР