Клуб Ялта продължава програмата си за февруари с две интересни

...
Клуб Ялта продължава програмата си за февруари с две интересни
Коментари Харесай

Техно от България и Израел този уикенд в клуб Ялта

Клуб " Ялта " продължава програмата си за февруари с две забавни събития в идния уикенд. Петъчната вечер (16 февруари) ще бъде в компанията на Soulful Traveller и George Quest, познати на публиката като Soul Fiction, които ще изпълнят Room 2 с забавни ритми. На 17 февруари ще чуем снадки B2B сет на израелците Guy J и Guy Mantzur, дружно с Liubo Ursiny в Room 1.

Николай Панов (Soulful Traveller) и Георги Елисеев (George Quest) са двамата актьори зад плана Soul Fiction, които ще чуем в дребната зала на клуба. Двамата споделят обща пристрастеност и са отдадени изцяло на разпространяването на afro-deep, soulful, afro-tech и deep house музиката в България. През последните години вършат многочислени празненства, започват поредицата от събития House Dance и канят актьори като Ian Friday, Djeff Afrozilla, Zepherin Saint, Jose Marquez, Eva Gardner, Gigi Testa, DJ Angelo и Cincity.

Събота продължава с B2B сет от Guy J и Guy Mantzur - израелците, които последно видяхме по време на миналогодишния " Solar Morning " на клуб " Ялта ".

Guy J несъмнено е един от най-емоционалните и надарени диджеи на последното десетилетие. Независимо дали става въпрос за чувствения му и хипнотичен взор върху хаус музиката, за дълбокото му техно или за чудния му ембиънт, неговите продукции постоянно вършат съществено усещане. Влечението му към разнообразните стилове води до основаването на първия му албум " Esperanza ".

На 17 февруари, един до друг с Guy J, зад пулта ще застане и Guy Mantzur, с който не инцидентно се изявява напоследък. Guy Mantzur споделя неговото увлечение към разнообразни стилове, най-много към хаус, прогресив хаус, техно и тек-хаус, а мелодиите му наложително са хипнотични и опияняващи. Той е и един от притежателите на основания в Мюнхен лейбъл " Plattenbank " и резидент на най-популярния клуб в Тел Авив " The Cat & The Dog ".

За 17 февруари клубът още веднъж предлага Discount Guestlist, който важи до 01:00 часа. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за двете събития могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 10 лева за 16 февруари и 20 лева за 17 февруари.

Повече детайлности за програмата на " Ялта " може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР