Клуб Политическа Академия организира събрание-среща с българските граждани относно фундаментални

...
Клуб Политическа Академия организира събрание-среща с българските граждани относно фундаментални
Коментари Харесай

Дискусия за Велик парламент на Римския стадион

Клуб Политическа Академия провежда събрание-среща с българските жители по отношение на фундаментални въпроси за гражданското посланичество, публично значимите тематики и същинските решенията за излаз от дълбоката институционална и политическа рецесия, в която се намира българската държавност.

Срещата се организира на 20.09.2022 от 18:00 часа на площад „ Римски Стадион “ в гр. Пловдив, както и в други от огромните градове в страната през идващите дни.

Основната тематика, която се дискутира на срещата е „ Защо българите НЕ гласоподават? “. Дискусията предизвика с фундаментални за българската общност и държавност въпроси като да вземем за пример – Представени ли са българските жители в Народното събрание?, в това число дали систематичните партии в реалност съставляват Българския народ.

Представителите на неофициалния клуб предизвикват спор по отношение на действието на Представителна народна власт у нас и подвигат въпроса дали резултатът на актуалната политическа система не е така наречен „ фасадна “ народна власт.

Важна част от диалога с жителите заема тематиката за мажоритарната изборна система. Клуб Политическа Академия разпростира тезата за какво е значимо да избираме Лидери.
Поставя се тематиката за привикване на Велико национално заседание и нуждата от нов Обществен контракт, който да възвърне доверието в обществото и да се отрази волята на българските жители. В срещата се акцентира и нуждата всички български жители да вземат участие в изборите за Велико национално заседание, в духа на гражданската самодейност и будността на всеки българин.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР