Клуб от Саудитска Арабия Ал Хилал проявява интерес към аржентинския

...
Клуб от Саудитска Арабия Ал Хилал проявява интерес към аржентинския
Коментари Харесай

Саудитски клуб готви рекордна оферта за Меси

Клуб от Саудитска Арабия Ал Хилал демонстрира интерес към аржентинския нападател на Пари Сен Жермен Лионел Меси и е подготвен да му предложи рекорден контракт на стойност най-малко 330 милиона евро годишно, оповестява испанският вестник " Мундо Депортиво ".

Преди дни саудитският Ал Насър подписа контакт до 2025 година с петкратния притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо. Според испанския вестник " Марка " общата стойност на съглашението се прави оценка на към 100 милиона евро, а Роналдо ще получи още 100 милиона от рекламни контракти, което ще го направи най-добре платеният състезател в света, оповестява БНР.

" Мундо Депортиво " оповестява, че Ал Хилал има намерение да направи международния първенец Меси водач в класацията по заплати. Според изданието управляващите в Саудитска Арабия са въодушевени от поканата към аржентинската звезда и считат, че наличието на аржентинеца и на португалеца в локалния шампионат може да повлияе позитивно за привличането на туристи и да помогне на страната, дружно с Египет и Гърция, да завоюва семейството на международното състезание по футбол през 2030 година.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР