Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) публикува нова позиция във

...
Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) публикува нова позиция във
Коментари Харесай

КПБП: Неспазени обещания за Колежа - епизод пореден

Клуб на последователите на Ботев (Пловдив) разгласява нова позиция във връзка със градежа на стадион „ Христо Ботев “. Според тях за следващ път обещаните периоди от заинтригуваните страни със строителството на „ Колежа не са спазени.

„ Неспазени обещания за Колежа - епизод следващ

На 31.08.22г. от PIMK обществено дадоха обещание до края на м. Септември да довършат хидроизолацията на бранш " Г " на Колежа, както и да слагат всички външни и вътрешни дограми. Обещаха и през средата на Октомври фасадата на стадиона също да е приключена. 

На 30.08.22г. от Община Пловдив пък дадоха обещание да предадат на изпълнителя финалните планове до " началото на идната седмица ". На 21.09.22г. оповестиха, че поправките на плана към този момент са входирани в общината и същия ден ще са предадени на изпълнителя, само че на 28.09.22г. персонално кметът Здравко Димитров даде обещание това би трябвало да се случи до " края на седмицата ", която също отмина.

Колко още е нужно да поносим лъжите на забърканите лица? Какво би трябвало да се случи, с цел да прогледне всеки един в редиците ни, че пагубното ръководство на плана стадион " Христо Ботев " ще докара до един фалшив и донякъде приключен артикул?

Докога ще изчакваме следващите периоди, които ни се подмятат, с цел да се печели време и обезпечава успокоение?

С цената на какво сме подготвени да извоюваме НАШИЯ ДОМ, построен по мечтания план? “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР