Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с позиция след

...
Клуб на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с позиция след
Коментари Харесай

Бултрасите: Футболистите ни да вкарат 3-4 гола срещу Пирин и ЦСКА - София, за да им признаят поне 2

Клуб на последователите на Ботев (Пловдив) излезе с позиция след вчерашното проваляне от Левски с 0:1. Изравнителен гол на „ канарчетата “ не бе зачетен след намесата на ВАР, което породи доста различия дали попадението е било анулирано вярно. Феновете на Ботев приканиха своите любимци да отбележат по 3-4 гола в мачовете с Пирин и ЦСКА – София, с цел да им бъдат приети най-малко 2. 

„ До момента в 11 мача от сезона в Първа лига, Ботев Пловдив има анулирани 6 гола с ВАР, получил е 3 червени картона, още веднъж след интервенция на ВАР, а обстановките, в които жълто-черните имат искания за дузпа, са несъмнено една дузина. (Въобще не загатваме побутването след противоречиви фалчета в центъра на терена, прекъсване на контра офанзиви и пр.) В някои от случаите преценката на съдиите е обективна, само че в доста други, решенията даже не са противоречиви, а просто комични. Вчерашната интервенция на дамата Тренчев е съвършеният образец по какъв начин Ботев губи точки в дерби главно поради на*сирането на един човек (или двама-трима, без значение). В устрема си да добутат Левски до заветното второ място, БФС и съдиите ощетяват без грам достолепие съвсем всеки тим в Първа лига. Бъдете спокойни, даже и да не успее да приключи втори, макар че във всеки мач всичко е постлано за синя съдийска победа, Левски вечно се е потвърдил като най-достойния сребърен медалист и никой не може да отнеме тази " популярност " на тима от Сухата река.

Очевидно е, че сезонът ни е тежък и играта на отбора не е добра, само че с цел да завоюва Ботев точки, би трябвало да е квалифициран, че или ще играе с човек по-малко съвсем цялостен мач, или ще би трябвало да означи най-малко 3-4 гола, с цел да му признаят 2. Поне това демонстрира статистиката в 9 от 11 наши мача този сезон. Единственото, на което почитателите на Ботев се надяваме във всеки един конфликт е, че съдията ще свири 50/50 и ще отсъжда заслужено всяка една противоречива обстановка. Толкова е просто, нали? За страдание не и за празните погледи от БФС и Съдийската комисия, както и техните пос*ани представители в кабинките на ВАР и долу на терена. 

Няма смисъл да призоваваме " реферите " в каквото и да е, вие просто толкоз си можете. По-важно е да се излиже **** на някой, в сравнение с да стане незабравимо дерби на терена. При приети голове в дербитата ни с Левски и Локо Пд, предстояха много забавни последни минути на мачовете, само че това не е значимо. 

Призоваваме футболистите ни да създадат всичко допустимо да отбележат по 3-4 гола в дуелите с Пирин и ЦСКА-София (за да им бъдат приети най-малко 2). Също по този начин да бъдат подготвени, че може да играят в понижен състав, няма да им бъдат отсъждани дузпи, а червени картони за другия тим са просто в областта на фантастиката. 

Защо Ботев е най-ощетяваният тим може би във водещите лиги в цяла Европа? Това остава тайнственост ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР